Szkolenie z Muchą wygrac moge chyba tylko dziewczyny z tego co zrozumiałam Kurcze, ale zawsze to jakas okazja zeby przeżyć cos ciekawego i może gdzieś sie pokazać :):)
No na poczatek trzeba miec jeszcze cos ciekawego w zanadrzu zeby móc się pokazać :D:D lepiej tanczyc w you can dace albo w jaka to melodia niż samemu w pokoju ;P
a ja z chęcią bym coś zademonstrowała a nóż wybrali by mnie... poznałabym wspaniałych (i wspaniale zbudowanych) partnerów może nowe koleżanki tylko że jest jeden mały problem.... ruszam się jak słoń w składzie porcelany :) ale jak kiedyś zrobią jakąś parodie to lecę jako pierwsza :)
Mucha bedzie tylko, ze tak to ujme opiekunka grupy, a nie nauczycielka, glupio odbierac sobie jakies mozliwosci do zaistenia tylko przez jakies antypatie;) jak dla mnie okazja swietna do pokazania sie:D
masz całkowitą racje.... można stracić fantastyczną i może jedyną okazje żeby zaistnieć a znając takie "sławy" jak mucha to i tak nie będzie miła za dużo czasu. więc ...
konkurencja w ogole z pewnoscia bedzie spora, z tego co widzialam. zreszta ycd jest w ogole bardzo popularny i jest jeszcze tyle osob, ktorym nie udalo sie zaistniec na castingach.
tak ja też będę zawzięcie śledzić to całe zamieszanie .... i mam nadzieję że coś się stanie ciekawego. a w ogóle dużo osób o tym konkursie mówi dziś na wykładzie słyszałam jak jakieś laski mówiły o nim i zastanawiały się czy wysłać filmik