siema, jak macie jakis set do hh to gdzie sie ubieracie? z kad bierzecie ciuchy pod uklad hh ?
macie swoje ulubione marki , sklepy? ze znajomymi robimy wlasnie taki uklad i wole sie dopytac najpierw;]
pzdr
Moderator: Lili

To fakt. Niestety jak mają kilkadziesiąt sklepów to tak jest.masta9 napisał(a):to jets typowa masowka
Niestety nie jestem z Krakowa ;/ Ale może Alhana będzie wiedziała, bo ona mieszka w tamtych okolicach xDmasta9 napisał(a):wprowadzielm sie nie dawno do krk, mozecie cos polecic?

kromka napisał(a):Niestety nie jestem z Krakowa ;/ Ale może Alhana będzie wiedziała, bo ona mieszka w tamtych okolicach xD
masta9 napisał(a):wprowadzielm sie nie dawno do krk, mozecie cos polecic?pzdr
lola2009 napisał(a):co emo ma wspolnego z męskimi ciuchami? pokazales , ze nie masz pojęcia ani o hip hopie, ani o emo -.-
lola2009 napisał(a):męskie wdzianka tylko na treningi nosze, mysle ze to oczywiste ;) i nie nosze męskich bokserek, ani dresów, tylko tshirty męskie, dżizas co w tym dziwnego? wszystkie dziewczyny na treningi tak chodzą ... o.O najwygodniejszy strój i bardzo sie przydaje w walkach ^^
lola2009 napisał(a):jeb** emo, wypier**laj mi tu z emo -.-

lola2009 napisał(a): pokazales , ze nie masz pojęcia ani o hip hopie, ani o emo -.-
lola2009 napisał(a):tańcze hip hop i krumping, jestem calkowicie zafascynowana kulturą hip hopu, oldschoolem i rapem . męskie wdzianka tylko na treningi nosze, mysle ze to oczywiste ;) i nie nosze męskich bokserek, ani dresów, tylko tshirty męskie, dżizas co w tym dziwnego? wszystkie dziewczyny na treningi tak chodzą ... o.O najwygodniejszy strój i bardzo sie przydaje w walkach ^^ nie powiem do czego , bo grzeczny tancerz conrado się zgorszy ;p
lola2009 napisał(a):kiedy krew mnie zalewa, jak mnie ktos do emo porównuje ;pp conrado nadepnąl mi przez przypadek na odcisk xD
okej okej wybacz conrado za moją jakże niegrzeczną odpowiedz xD juz jestem spokojna i opanowana xD

lola2009 napisał(a):ale jeśli chodzi o emo to....
conrado napisał(a):całe szczęście, że nosisz je tylko na treningi :P

Alhana napisał(a):To...? Dokończ jeśli zaczęłaś...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości