• Reklama

ciuchy

Wszystko co nie związane z główną kategorią forum

Moderator: Lili

ciuchy

Postprzez masta9 » 11 lip 2009, 12:08

siema, jak macie jakis set do hh to gdzie sie ubieracie? z kad bierzecie ciuchy pod uklad hh ?
macie swoje ulubione marki , sklepy? ze znajomymi robimy wlasnie taki uklad i wole sie dopytac najpierw;]
pzdr
masta9
User
User

Reklama

ciuchy

Postprzez kromka » 11 lip 2009, 12:16

Ja nie tańczę HH ale moi znajomi tańczący hip-hop często zaopatrują się w Croppie. Ja też tam czasami robię zakupy(oczywiście nie taneczne ;-) bo do TT tam nic nie ma xD) i polecam! Bardzo fajne i dobre jakościowo ubrania robią ;D
Tancerzem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
kromka
Administrator
Administrator

ciuchy

Postprzez masta9 » 11 lip 2009, 13:09

no wlasnie croppa nie lubie;/ to jets typowa masowka , chodzilo mi bardziej mi o cos konkretnego np lrg roca PF, sp, ubiera sie ktos z was ? jak tak to gdzie njaczesciej zamawiacie ? bo ze sklepow stacjonarnych to ciezko ;/ wprowadzielm sie nie dawno do krk, mozecie cos polecic?pzdr
masta9
User
User

ciuchy

Postprzez kromka » 11 lip 2009, 13:20

masta9 napisał(a):to jets typowa masowka
To fakt. Niestety jak mają kilkadziesiąt sklepów to tak jest.
masta9 napisał(a):wprowadzielm sie nie dawno do krk, mozecie cos polecic?
Niestety nie jestem z Krakowa ;/ Ale może Alhana będzie wiedziała, bo ona mieszka w tamtych okolicach xD
kromka
Administrator
Administrator

ciuchy

Postprzez lola2009 » 11 lip 2009, 13:46

ja sie ubieram w croppie, new yorkererze, housie, i tym podobnych sklepach , zawsze na męskiej części :D i ni martwie sie że ktos bedzie miec te same ciuchy, bo biore te najbardziej ekstrawaganckie i robie z nich takie miksy, jakich świat nie widział :D czasami też na allegro zamawiam, coś z USA , jest droższe, ale nikt takiego nie ma :D

ostatnio np, kupiłam sobie biały tshirt z new yorkera z trzema różowymi mózgami i szarym cyklopem w okularach przeciwsłonecznych haha xD
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez conrado » 11 lip 2009, 14:29

to musisz seksownie wyglądać w tych męskich wdziankach :lol:

emo? :->
...nabijam posty ;pp
conrado
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez lola2009 » 11 lip 2009, 16:48

jeb** emo, wypier**laj mi tu z emo -.- (sorry za przekleństwa nie moge sie powstrzymac jak ktos mnie tu porownuje do tego... do tej kupy:P ) co emo ma wspolnego z męskimi ciuchami? pokazales , ze nie masz pojęcia ani o hip hopie, ani o emo -.-

tańcze hip hop i krumping, jestem calkowicie zafascynowana kulturą hip hopu, oldschoolem i rapem . męskie wdzianka tylko na treningi nosze, mysle ze to oczywiste ;) i nie nosze męskich bokserek, ani dresów, tylko tshirty męskie, dżizas co w tym dziwnego? wszystkie dziewczyny na treningi tak chodzą ... o.O najwygodniejszy strój i bardzo sie przydaje w walkach ^^ nie powiem do czego , bo grzeczny tancerz conrado się zgorszy ;p
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez kromka » 11 lip 2009, 20:01

lola2009, spokojenie ;D Nie denerwuj się tak ;P Myślę, że conrado, nie chciał Cię urazić. To chyba miał być żart.
kromka
Administrator
Administrator

ciuchy

Postprzez lola2009 » 11 lip 2009, 21:31

kiedy krew mnie zalewa, jak mnie ktos do emo porównuje ;pp conrado nadepnąl mi przez przypadek na odcisk xD

okej okej wybacz conrado za moją jakże niegrzeczną odpowiedz xD juz jestem spokojna i opanowana xD
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez Alhana » 11 lip 2009, 22:13

kromka napisał(a):Niestety nie jestem z Krakowa ;/ Ale może Alhana będzie wiedziała, bo ona mieszka w tamtych okolicach xD

Kurde... No... :-?

masta9 napisał(a):wprowadzielm sie nie dawno do krk, mozecie cos polecic?pzdr

No to idź do Galerii Krakowskiej, jest tam masa rzeczy bardzo różnych i myślę, że coś dla siebie znajdziesz... :-P Jednak jeśli chodzi o masowe zamówienia dla zespołu to może być mały kłopot. U mnie w mieście szczerze powiem jest sporo takich miejsc w których są ciuchy w sam raz do tańca. Pogrom po prostu więc zapraszam... :mrgreen:

lola2009 napisał(a):co emo ma wspolnego z męskimi ciuchami? pokazales , ze nie masz pojęcia ani o hip hopie, ani o emo -.-

Zgadzam się, nie mam pojęcia jakim sposobem mogło Mu się emo skojarzyć z... Męskimi ciuchami noszonymi przez dziewczynę? :-|

lola2009 napisał(a):męskie wdzianka tylko na treningi nosze, mysle ze to oczywiste ;) i nie nosze męskich bokserek, ani dresów, tylko tshirty męskie, dżizas co w tym dziwnego? wszystkie dziewczyny na treningi tak chodzą ... o.O najwygodniejszy strój i bardzo sie przydaje w walkach ^^

Zgadzam się, nie ma nic lepszego niż luźne ciuszki na zajęcia... :-D Szczerze powiem, że czasami przeglądam męskie ubrania w sklepach, jednak ich nie kupuję, choć bardzo mi się niekiedy podobają. :mrgreen:

lola2009 napisał(a):jeb** emo, wypier**laj mi tu z emo -.-

Hmm... Czyżby jakiś brak tolerancji...?

AHA! No i jeśli chodzi o mój zespół to my... No... Albo sobie same kupujemy indywidualnie, albo stroje są szyte na zamówienie... Nie będę się lepiej wypowiadać dogłębniej, bo jest to przykre... :-/
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez lola2009 » 12 lip 2009, 08:41

ogolnie jestem tolerancyjna , lubie murzynow, nie jestem nacjonalistką, niemców znoszę, techno się nie czepiam, do metalow nic nie mam choc czasami mnie przerazają ^^ ale jeśli chodzi o emo to....
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez Lili » 12 lip 2009, 11:57

emo to też subkultura.

co do croppa (czy housa - ten sam gust), kilka fajnych ubrań wyłapałam - ale jak dla mnie, dla dziewczyn tam specjalnych ciuchów nie ma. chyba, że ktoś chodzi tylko i wyłącznie w spodniach - rurkach i t-shirtach z ciekawymi nadrukami ;) Ja preferuje mexx, esprit, zara itp, new yorker też lubię, ale jakościowo większość ubrań to... hm, szmaty.

co do hh to nie wiem, ale ja ubrania na treningi wyławiam jak 'perełki' :D w normalnych sklepach, albo chodzę na stary rynek w Poznaniu - jest taki sklepik taneczno - baletowy, albo, oczywiście, allegro.pl czy ebay.pl ;)
Motto partnerki? 'Iść - nie uciekać, być - nie blokować' ;)
Lili
Moderator
Moderator

ciuchy

Postprzez conrado » 12 lip 2009, 12:07

lola2009 napisał(a): pokazales , ze nie masz pojęcia ani o hip hopie, ani o emo -.-

jak widzę kobietę ubraną jak chłopak to mi przychodzi do głowy jedynie emo :mrgreen: i nie wiem czemu, ale od razu w mojej wizji takie się pojawiło ;-)

lola2009 napisał(a):tańcze hip hop i krumping, jestem calkowicie zafascynowana kulturą hip hopu, oldschoolem i rapem . męskie wdzianka tylko na treningi nosze, mysle ze to oczywiste ;) i nie nosze męskich bokserek, ani dresów, tylko tshirty męskie, dżizas co w tym dziwnego? wszystkie dziewczyny na treningi tak chodzą ... o.O najwygodniejszy strój i bardzo sie przydaje w walkach ^^ nie powiem do czego , bo grzeczny tancerz conrado się zgorszy ;p

całe szczęście, że nosisz je tylko na treningi :P jak wyżej pisałem od razu do głowy przyszło mi, że chodzisz w męskich ciuchach i jakoś że emo ;P no ale na treningi ok :mrgreen: sam trenuję w dresach czasem, rzadko ale bywa, a za dresa się nie uważam :lol:

lola2009 napisał(a):kiedy krew mnie zalewa, jak mnie ktos do emo porównuje ;pp conrado nadepnąl mi przez przypadek na odcisk xD

okej okej wybacz conrado za moją jakże niegrzeczną odpowiedz xD juz jestem spokojna i opanowana xD

nie no to ja przepraszam ;-) taki mały żarcik miał być :mrgreen: ale się nie zrozumieliśmy :-D
...nabijam posty ;pp
conrado
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez Alhana » 12 lip 2009, 13:05

lola2009 napisał(a):ale jeśli chodzi o emo to....

To...? Dokończ jeśli zaczęłaś... ;-)

Ale zauważyłam, że Conrado jest przeciwieństwem człowieka nerwowego... :mrgreen: Ale to właśnie dobrze, bo dzięki takim ludziom jest mniej konfliktów na tym świecie... :-P

conrado napisał(a):całe szczęście, że nosisz je tylko na treningi :P

Są dziewczyny, które chodzą tak ubrane na co dzień - i co z tego? Skoro im się tak podoba to czemu mieć jakieś uprzedzenia? ;-)

Ja osobiście po wyglądzie człowieka nie oceniam. Choć zdarzają się przypadki, że wygląd odzwierciedla osobowość i charakter człowieka. Jednak, nie zawsze... ;-)

Ale nie będę schodziła z tematu - rozmawiamy o ciuchach. :-)
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

ciuchy

Postprzez lola2009 » 12 lip 2009, 18:33

okej conrado żeby ci nie przychodziło do głowy 'emo' jak zobaczysz skejta ;P
emo wygląda tak:
Obrazek

tancerze i tancerki uliczne wyglądają tak
Obrazek

Alhana napisał(a):To...? Dokończ jeśli zaczęłaś...

Moge dokończyć, ale co jak nas kromka zbanuje za offtopy?? :D
Napisz na PW to chętnie opowiem;]
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

Następna strona

Powrót do Hyde park