przez LatinoDanceStar » 27 mar 2011, 13:19
daniel1231 jeśli chcesz się nauczyć samemu tańczyć, to jest to możliwe, ale będą to tylko podstawy. Może tobie będzie się wydawało, że jest to wszystko perfekcyjne, ale z punktu widzenia fachowca, okaże się, że masz wiele niedociągnięć. Ja kiedyś uczyłam się sama tańczyć i też wydawało mi się, że jest wszystko idealne. Jednak, gdy zaczęłam podglądać tańczące gwiazdy w "Tańcu Z Gwiazdami", stwierdziłam, że taki taniec kosztuje wiele pracy i trudu. A to co tańczę jest nie prawidłowe i bez wyglądu. Dlatego stwierdziłam, że jeśli chcę się nauczyć naprawdę dobrze tańczyć, to muszę zapisać się do szkoły tańca i kreować siebie i swój taniec pod okiem specjalisty. I tak też zrobiłam. Ale za nim poszłam do szkoły to sama w domu przez oglądanie filmów z nauką tańca szlifowałam podstawy, żeby w grupie nie być takim zupełnym zerem. Dlatego oglądałam nauki tańca prowadzone przez Kasię Cichopek i Marcina Hakiela, oraz samą Iwonę Pavlović. A instruktor doszlifował jeszcze bardziej moje podstawy i układy oraz kroki które opanowałam przy tanecznych filmach. Dlatego danielu jak myślisz poważnie o tańcu, to zapisz się do szkoły tańca, a twój taniec będzie dużo lepszy i bardziej widowiskowy. Będziesz zauważony przez ludzi, zobaczysz. Pozdrawiam.
*Dancing*Queen*