• Reklama

Jak to z wami było ?

Wszystko co związane z tańcem

Moderator: Lili

Jak to z wami było ?

Postprzez Angel » 26 mar 2011, 17:35

Opiszcie proszę jak odnaleźliście się w tańcu, Jak być w nim odważnym i pewnym siebie.
Co Tobie daje taniec?
Długo tańczysz ?
Czy wiążecie przyszłość w tej dziedzinie ?
taniec to jest drugi świat,lepszy świat
Taniec to magia, która pozwala odciągnąć się od świata tylko trzeba ją w sobie odnaleźć i odpowiednio wykorzystać
Angel
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez pawlasek12 » 08 kwi 2011, 17:48

Ja od dziecka mam zamiłowanie do tanca. Taniec daje mi przyjemność i wolność gdy tańcze na scenie. Tańcze od kad mam 6lat lecz chodze od 4 lat do szkoły baletowej. Mam zamiar w przyslosci zostac pierwszym solista. Moją ulubioną dziedziną tańca jest taniec klasyczny
Obrazek
pawlasek12
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez sloneczko235 » 04 cze 2011, 17:36

Witajcie, ja przygodę z tańcem zaczęłam dopiero od kwietnia, moja instruktorka mówi mi że idzie mi dobrze ale sama siebie nie potrafię ocenić. Mam nadzieję że nie stracę sił i chęci bo uwielbiam tańczyć :)
sloneczko235
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez rudaa » 18 lip 2011, 18:47

Kiedy tańczę zapominam o świecie liczą się tylko emocje. Tańczę od 5 lat. Długo nie potrafiłam być pewna siebie na scenie. Patrzyłam w podłogę, chowałam się. Jednak teraz wiem że trzeba bawić się tym . Musisz być po prostu pewien siebie wtedy też ludzie poczują ze jesteś dobry to naprawdę dużo daje. Same poczucie tej pewności sprawia że lepiej się tańczy.
rudaa
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez Rose14 » 07 gru 2011, 19:44

Taniec daje mi oderwać się od świata i wszystkich swoich problemów , po prostu o tym zapomnieć. Tańczę tak sama dla siebie od mniej więcej roku , uczę się sama. Myślę że jakbym się postarała to bym próbowała jakąś przyszłość z tym nawiązać. Jak być pewną siebie , tego jeszcze sama nie wiem, po prostu przy tańcu się bawię i jestem sobą to tyle. :)
Rose14
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez martula1 » 29 gru 2011, 12:53

Heh, ze mną to w ogóle historia. Nie wiedziałam nawet, że idę na kurs tańca do http://www.ananday.pl/ mój narzeczony powiedział, że idziemy na kolację, bo ja nienawidzę tańczyć. No i tak to się zaczęło, a teraz jesteśmy już na kolejnym stopniu i nie wyobrażam sobie życia bez tańca :).
martula1
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez Invisible.♥ » 29 gru 2011, 20:20

Jak to ze mną było.? No cóż historia tego jest długa i dość zawiła.
Otóż jako dziecko już kochałam tańczyć. Nigdy nie spodziewałam się,że bd występować przed wielką publicznością itp. Gdy miałam 4-5 lat babcia razem z mamą chciały zapisać mnie na zajęcia. Wszędzie mnie nosiło, gdy słyszałam muzykę to tańczyła.
Byłam dzieckiem i po prostu się bałam tego. Po kilku latach zajęłam się na poważnie. Spróbowałam swoich sił w zespole i do teraz tańczę. Taniec daję mi siłę. ♥
Kocham to, i mama nadzieję ,że w przyszłości nadal będę to robić !
Invisible.♥
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez Katie » 07 sty 2012, 18:05

Hej :) JA tańczę odkąd nauczyłam sie chodzić. Taniec to coś więcej niż tylko zajęcie na nudę, to już staje się częścią człowieka i bez tego po pewnym czasie nie da sie żyć ;) Głównie tańczę hip hop a teraz uczę sie break dance'u :) Do forum dołączyłam aby poznać nowych ludzi tak samo nakręconych na taniec jak ja :D
Katie
User
User

Jak to z wami było ?

Postprzez kromka » 07 sty 2012, 22:34

Oj masz rację - to wciąga. Jak Cie raz złapie to nie da się skończyć :D
Ps. Witam na forum i życzę miło spędzonego tu czasu :)
Tancerzem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
kromka
Administrator
Administrator

Powrót do Ogólnie o tańcu