• Reklama

Jak zacząć

Wszystko co związane z tańcem

Moderator: Lili

Jak zacząć

Postprzez Danny94 » 12 paź 2011, 16:25

Witam jestem tu nowy i zdecydowałem się napisać ponieważ mam problem. Mam 17 lat i od niedawna zainteresował bardzo mnie taniec tylko że nie umiem tańczyć w ogóle, ale chciał bym to zmienić, czy to w ogóle możliwe nauczyć się dobrze tańczyć zaczynając w tak późnym wieku ? Mam 188cm i nie wiem jaki taniec tańczyć, czy mogli byście mi coś doradzić : ) Narazie chciał bym poćwiczyć indywidualnie.
Danny94
User
User

Jak zacząć

Postprzez kromka » 14 paź 2011, 10:52

Myślę, że jeżeli taniec Ci się podoba to warto zacząć. Co do stylu to sam musisz zdecydować co Ci się najbardziej podoba - jednego kręci towarzyski innego break dance. To już sam zdecyduj.
Tancerzem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
kromka
Administrator
Administrator

Jak zacząć

Postprzez Angelles » 13 lis 2011, 12:46

Ostatnio zapisałam sie do grupy tanecznej no i przyszedł czas zakupienia bucików:) nie stać mnie na te z "Akcesa", wiec postanowilam znaleźć jakąś alternatywe - przeszukałam internet i znalazłam http://skleptanecznyrzeszow.pl/ - są o wiele tańsze, w wyglądzie nie widze zasadniczej różnicy, nawet przez neta można kupować. Mają stoisko w Graffice, więc poszłam przyjrzec sie z bliska...moim zdaniem rewelka, miękkie wygodne, ładnie leżą na nodze itp...ale chciałabym sie jeszcze upewnić zanim dokonam zakupu, stad moje pytanie-posiada ktoś takowe? jak sie spisują?:)
Angelles
User
User

Jak zacząć

Postprzez kromka » 13 lis 2011, 15:03

Jeżeli chodzi o buty to zapraszam do tego tematu: buty-taneczne-t68.html
Tancerzem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
kromka
Administrator
Administrator

Powrót do Ogólnie o tańcu