Wypowiadajcie się na ten temat, bo mi znajomi .. nauczyciele tak namieszali w głowie, że nie mam już pojęcia co o tym myśleć..

Moderator: Lili

ulciaa40 napisał(a):No tak, ale wszystko na to wskazuje. x D

Alhana napisał(a):ulciaa40 napisał(a):No tak, ale wszystko na to wskazuje. x D
Co konkretnie?
Bo ja nie zauważyłam żadnych zjawisk które by miały zapowiedzieć koniec świata :P

ulciaa40 napisał(a):No bo mówią, że najpierw wyginie ptactwo i mówili, że właśnie dlatego była ptasia grypa.
Że owady wyginą..
Że papież, najpierw Polak.. [Jan Paweł ||] potem Niemiec [ten co jest teraz] i na końcu 'Murzyn'.. - jak narazie się sprawdza
http://astro.eco.pl/przepowiednie.html TO MNIE USPOKOIŁO !!.
'W Biblii jest napisane, że nikt poza Bogiem nie zna tej daty.'
Nie znają jej ani święci ani Aniołowie, a skoro nikt jej nie zna, więc jest oczywiste, że nikt nie ma prawa podawać jej do publicznej wiadomości.

Alhana napisał(a):
Nie wiedziałam o tym ptactwie i papieżach...xDD
Może murzyn to Obama? xDD

kromka napisał(a):Moja odpowiedź to NIE!!!
Co z tego że kalendarz majów się kończy?? Jak to powiedział mój nauczyciel matmy "kończy się kalendarz majów to teraz będzie czerwców xD
A co przebiedowania ziemi- to jest proces który jest bardzo wolny i zachodzi stopniowo. Postępuje on już od milionów lat także te 4 lata to w porównaniu do tych milionów jest niczym.
Reasumując nie wierze w żadne końce świata przynajmniej w ciągu najbliższych 1000 lat ;P

Yoas napisał(a):Podobno majowie skonczyli kalendarz na tej dacie bo nie widzieli sensu rozpisywac go dalej skoro ma byc koniec swiata, ale faktycznie przebiegunowanie to dlugi proces predzej ludzie zniszcza doszczetnie planete co w sumie zapewne dlugo nie potrwa :P

ulciaa40 napisał(a):Ja się boję ;-(

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości