• Reklama

Muzyka

Wszystko co nie związane z główną kategorią forum

Moderator: Lili

Muzyka

Postprzez hiphophooray » 13 paź 2010, 01:58

Tak na marginesie. Sel na przyszłośc to razi w oczy! Hip - Hop to kultura, a Rap to muzyka wchodząca w podstawowy skład Hip-Hop'u. Więc ja najbardziej utożsamiam się z Rapem, RnB, Soul.
Pjontka za Paca, którego jestem fanką :) A z wykonawców to - Gangstarr, Nas, Grandmaster Caz, Afrika Bambaataa, Aaliyah, Janet Jackson, Slick Dogg, Masta Ace, Edo G, Killa Sha, J Dilla, Jaylib, Dj Krush, Dj Honda.
Ja chce być tam gdzie ty!
Tam gdzie niebo lekko dotyka wody
Usunę z pod nóg kłody, pokonam przeszkody
Będziemy tylko ja i ty ...
hiphophooray
V.I.P.
V.I.P.

Muzyka

Postprzez knowledge0 » 22 lis 2010, 21:34

A ja właśnie nienawidzę rapu, a szczególnie polskiego ; D

awatar 'i love hip hop' i 'nienawidze rapu'? wtf? Oo rap jest elementem hip hopu, czyli nie wiem jak możesz kochać kulturę i jednocześnie nienawidzić tak istotnego elementu

moim ulubionym gatunkiem jest właśnie rap, zwłaszcza ten z lat 90, poza tym dużo funku, jazzu, soulu, czasem house, a ostatnio psychodeliczny rock z lat 60 i 70 mnie jara, zwłaszcza Jimi Hendrix <3
w tym momencie słucham 'Disposable Arts' Masta Ace'a
knowledge0
User
User

Muzyka

Postprzez Masta D » 22 lis 2010, 23:46

worek marzen rozśmeiszyłaś mnei po konkrecie, człowiek nie znający swoich poglądów, to musi być smutne, aj bym się P.........a w słup na twoim miejscu :(
Masta D
User
User

Muzyka

Postprzez janeknaa12 » 16 lis 2011, 10:22

Ja słucham m.in. polskiego rapu ale w sumie nie zamykam się na inne gatunki muzyczne... słucham tego co akurat mi podejdzie ;)
janeknaa12
User
User

Muzyka

Postprzez roztanczonaA » 12 sty 2012, 22:30

ja ogolem slucham prawie wszystkiego mozna powiedziec.
Od klasyki, rockowych ballad, po reggae < tu mam tylko jeden zespol ktorego moge ciagle sluchac a mianowicie East West Rockers> przez rocka<kocham! Three Days Grace <3 > do metalu < muzyka ujdzie kazda, tylko bez wycia, od ktorego uszy odpadaja>
jak na poczatku ktoras z dziewczyn wspomniala, disko odpada chyba, ze do swietnej zabawy ^^
roztanczonaA
Moderator
Moderator

Muzyka

Postprzez Mateo » 19 sty 2012, 11:09

Hej wszystkim ;)

No ja z kolei mam tak że jest czas i słucham np. hh , później wkręca mi się lekkie electro ;-) i tak leci przez dubstep, DnB, ale ostatnimi czasy wracam do starych moich kawałków czarnego rapu, hh, czasem jeszcze niektóre utworki z gatunku glitch hop które mam ;) ogólnie to lubię siedzieć czasem godzinami na necie w poszukiwaniu jakiś rzadkich, mało znanych utworów i gatunków, które jak mi trafią w gust to "zabieram" ze sobą ;)

A jeśli chodzi o gatunki których nie lubię to hmm , nie znam się jak ten rock się dzieli na jakie style ,ale żadna "ciężka" nuta to z góry nie dla mnie ;-)
Mateo
User
User

Poprzednia strona

Powrót do Hyde park