Oglądaliście może Mam talent? Tam występowała taka grupa taneczna jak UDS. To szkoła tańca do której chodzę. Jak nie pamiętacie lub nie oglądaliście, tutaj macie link.
No iii... ludzie miałabym taka prośbę... Może udzielacie się gdzieś, lub macie jakieś portale czy cokolwiek w ten deseń? Byłabym bardzo baaaaaardzo wdzięczna, gdybyście mogli gdzieś tam rozgłosić adres naszego blooga i przy okazji może jakiś filmik wrzucić, czy coś takiego. Muszę Wam powiedzieć, że pniemy się coraz bardziej w górę iii... i byłoby naprawdę bardzo miło, gdyby ktoś gdzieś mógł rozreklamować itp. Robić rozgłos w sieci to dzisiaj bardzo ważna sprawa więc... dajcie znać czy ktoś by coś mógł zrobić... Np. wiele by już znaczyło dla mnie gdybyście np. na Facebooku wstawili linka do tego bloogu, czy też adres do filmiku... Cokolwiek. Tancerze... liczę chociaż drobne na wsparcie. ;*
No a teraz dla was króciutki skrót i co nieco o moim Big Size Crew.
No i... też się pochwalę... że zostaliśmy zauważeni w sieci i znalezieni. No i postanowiono nas umieścić tutaj. Było to mega motywujące.
I co gdzie ten filmik. halooo faza jest?! : d Nofronts.. podoba mi się twój kanał na YT: ] No i dołączam do mojej jakże długiej i ciekawej wypowiedzi.. vidzik.! ; d już sie cieszycie prawda? hahah :D
jjoŁ. Aha. z tego miejsca życzę wszystkim wesołych świąt.i ... POZDRO TY..! EJ POZDRO.! :D 3ymcie sie cieplutko :*