El tango de Roxanne *___* Ta piosenka jest po prostu jedyna w swoim rodzaju, niepowtarzalna i wspaniała <3 To zaszczyt móc do niej tańczyć ;] Bardzo fajne wrażenie, oby tak dalej! :]
Uciec daleko i uczyć się tańca... To moje marzenie <3
Też od razu zwróciłam uwagę na muzykę jest świetna:) A taniec niesamowity, bardzo mi się podoba!:) Ty zrobiłaś to co było moim marzeniem... Zatańczyć tango do tej piosenki, zazdroszczę Ci:(
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
heh, dzięki :) tak, muzyka jest cudowna. już mam pomysł, żeby dorobić drugą część do tego tanga - Roxanne trwa ok 5 min, a na filmiku tanczymy zaledwie 2 min 30 sek... ;)
Motto partnerki? 'Iść - nie uciekać, być - nie blokować' ;)
Dzięki Alhana:) wiem, że mogę ale na razie brak czasu i funduszy na chodzenie do drugiej szkoły tańca;( ale obiecałam sobie, że jak nie teraz to jak już będę dorosła na pewno się nauczę:) a na ślubie chciałabym zatańczyć walca do Walca Barbary z Noce i dnie;d ale to już takie dalekie plany;d
A więc... Mój zespół trochę się zmienił ^^ Trochę... - za mało powiedziane ^^ Nasza premiera - pierwszy występ BIG SIZE CREW! Okazało się, że przegląd jak dla nas udany ;D Cieszyliśmy się ogromnie słysząc wszystkie słowa ludzi, którzy mają pojęcie o tym. Jednak - ktoś się musi wybić i skrytykować zawsze ktoś musi xD ...ale tam. ;] Trochę może się Wam wydawać, że cały czas tańczymy nie do muzyki, ale to przez jakoś nagrania ^^ Zapraszam do oglądania ;D
BIG zmiana;d bardzo mi się podobało muzyka zawalista i sama choreografia też baaaardzo fajna. W niektórych momentach było zabawnie (na tym jak się ta dziewczyna 'śmiała') no i w ogóle występ bardzo udany. A Alhana zdradzisz nam gdzie stoisz??;d
Taaak. Śmiech jest kapitalny xD Gagatka ja jestem hmm. Zaraz Ci powiem. Czarne spodnie, kamizelka z czerwonymi elementami... Na samym początku, jak ciągniemy ta laskę, to ja jestem 2 ( w środku ) po prawej stronie xD Późnij jestem dalej, a w w równej 2 minucie, wskakuje na pierwszy plan. Po prawej jestem cały czas stronie bardziej, ktoś to dziwnie trochę nagrał xD ^^