• Reklama

nasze popisy

filmy i filmiki taneczne

Moderator: Lili

nasze popisy

Postprzez lola2009 » 21 cze 2009, 21:27

może ktoś z forumowiczów wrzuciłby filmik ze swoim tańcem?? turnieje, zawody, wystepy, amatorskie wygibasy , w pokoju :D pochwalcie sie swoim osiągnięciem. chętnie poogladałabym jak sobie radzicie.
z tego co przeglądałam nie ma takiego tematu jeszcze :)

niedługo moze cos takiego wrzuce :)
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

Reklama

nasze popisy

Postprzez Alhana » 21 cze 2009, 22:44

Ja mam parę filmików, ale do użytku na forum publicznym jest tylko jeden którego wstydzę się pokazać... :oops:
Nie no, za niedługo 2 wrzucę... ;-)
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez gagatka133 » 21 cze 2009, 22:59

Ja może niedługo wrzucę filmik z występu bo jest nagrany tylko go jeszcze nikt nie dodał na youtube :->
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez lola2009 » 22 cze 2009, 10:20

ja moge dac 2 filmiki :) mnie tam nie ma, ale no chce sie pochwalic moimi instruktorami :D

instruktorzy na Extreme Day Rzeszów 2009

instruktor Bogdan czyli prze ziom i jego laski :D
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez Alhana » 22 cze 2009, 13:04

Świetne filmiki Lola... ;-)
W szczególności pierwszy mi się spodobał - fajnych instruktorów masz... :mrgreen:
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez Alhana » 22 cze 2009, 13:26

A więc, oto mój zestaw... :-D

1. Zespół "Kontra".
Nie pokażę Wam jednak którą z dziewczyn jestem ja... :-P
Obecnie układ jest troszkę zmieniony.
Proszę o wyrozumiałość mimo wszystko... :-D

2. Zespół "Symbioza".
Marnie to nam wyszło, więc po raz kolejny proszę o wyrozumiałość... :-D
Może zgadniecie gdzie jestem...? :-P
Cały taniec w 2 filmikach.

3. Zespół "We are".
Co prawda ja nie jestem członkinią tego zespołu, ale myślę, że z miłą chęcią obejrzycie zespół od mojego bardziej doświadczony. Naprawdę są dobre... ;-)

EDIT: A no właśnie!
Tylko pierwszy filmik jest w całości, reszta jest niestety troszeczkę poszarpana... :-(
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez lola2009 » 22 cze 2009, 14:25

hehe fajne fajne, co ty chcesz :DDD ja tam niemam takiego doswiadczenia ze sceną jak ty :D w tym drugim mi sie podobal ten fragment z dancehallem :D
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez Alhana » 22 cze 2009, 14:51

Ja nic od tego nie chcę.
Po prostu stwierdzam fakt - totalna amatorszczyzna w naszym wykonaniu i tyle.

EDIT: Mimo pozorów, na żywo to wygląda stokroć lepiej... :-D
Ostatnio edytowano 22 cze 2009, 14:55 przez Alhana, łącznie edytowano 1 raz
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez lola2009 » 22 cze 2009, 14:54

okej okej, ale jesli tak uwazasz , to czemu nie staracie sie tego poprawic??
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez Alhana » 22 cze 2009, 15:02

Łatwo Ci powiedzieć... Poprawić...
My nie chodzimy do żadnych szkół tańca (przynajmniej na razie)... Nie mamy takich możliwości, bo najbliższa jest około 50 km od nas. 80% osób chodzi, bo chodzi... Mają pretensje do całego świata, nie widzą w tańcu nic szczególnego, jest im obojętne to wszystko i cała nasza praca... Do szkół tańca nie chodzą osoby którym w ogóle nie zależy, także Wam stworzyć Coś jest stokroć lepiej... Ale niestety większość społeczeństwa naszą pracę traktuje jak traktuje, myślą, że to wszystko jest takie proste... My nie mamy sponsorów na super stroje, nie mamy warsztatów z super choreografami... Prawda jest taka, że ten kto "w tym nie robi" nie wie jaka jest rzeczywistość i jak czasami bywa... A bywa różnie uwierzcie mi...
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Re: nasze popisy

Postprzez lola2009 » 22 cze 2009, 15:41

Alhana napisał(a):Łatwo Ci powiedzieć... Poprawić...

och wcale cię nie poprawiam, mówisz tylko, że ci się nie podobają twoje filmiki i, że są amatorskie to się tylko spytałam czy sie tego ni e da zmienić na lepsze

Nie mamy takich możliwości, bo najbliższa jest około 50 km od nas.

Tego ci strasznie współczuje. :(( nie wiem, czy bym tańczyła, gdybym nie mieszkała w dużym mieście, czy bym sobie nie odpuściła... Także rispekt dla ciebie, że się nie poddajesz :)

80% osób chodzi, bo chodzi... Mają pretensje do całego świata, nie widzą w tańcu nic szczególnego, jest im obojętne to wszystko i cała nasza praca... Do szkół tańca nie chodzą osoby którym w ogóle nie zależy, także Wam stworzyć Coś jest stokroć lepiej...

Uwierz, u nas też nie jest cały czas kolorowo, zapisują się słitaśne dziewuszki, ktore przychodzą, żeby popatrzeć jakie ciacha są z instruktorow... a tańczyć im się nie chce ;) są też tacy co przyjdą i wychodzą obrażeni po pierwszej lekcji, bo dalej nie tańczą tak jak w YCD.. :D a tych, którym naprawde zależy na tańcu jest pewnie mniej niż połowa populacji szkoły :))

My nie mamy sponsorów na super stroje, nie mamy warsztatów z super choreografami...

My też nie ;] Ale mam dla Ciebie pomysł. Teraz jak są wakacje, nie dałabyś rady pojechać na warsztaty z jakimś dobrym choreografem? Jak mowiłaś , jesteś z małopolski, czyli np. Kraków :) myśle, że jakbyś się mocno na to uparła, to udałoby ci się zoorganizować :D przeszukaj terminy warsztatów, przekonaj rodziców, znajdź sobie kogoś do towarzystwa i jedziesz! :D

Prawda jest taka, że ten kto "w tym nie robi" nie wie jaka jest rzeczywistość i jak czasami bywa... A bywa różnie uwierzcie mi...

Wierze, wierze , i doskonale o tym wiem, bo już niejednokrotnie się o tym przekonałam, na własnej skórze;))
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Yoas » 22 cze 2009, 17:49

To moze ja tez wrzuce co prawda jeden moj filmik juz widzieliscie ale to najnowszy, niestety nie mielismy czas zrobic grupowej choreografi bo ekipe zebralem w nocy przed pokazem ;)
...
Yoas
Moderator
Moderator

Postprzez gagatka133 » 22 cze 2009, 18:54

Ooo...ile tu występów:))
lola, zgadzam się z alhaną fajnych masz trenerów :->
alhana, wcale nie jest źle, wręcz przeciwnie jak na takie warunki jak piszesz jest zaj*niście :-D
yoas, jakbym tańczyła to co ty to bym zabiła się o własne nogi :lol:

No a teraz pare występów mojej szkoły tylko, że mojej gruoy na razie nie ma bedzie w sobotę albo w niedziele:))

Najstarsza grupa D1

To też tylko, że w nowej formacji

A tu już w show dance:))

Mini formacja J1

I cała grupa J1

I pokolei:
D3

D4

J4

J5

S3-studenci

No może na razie tyle:))
Ja jestem J3 niedługo dodam filmik:))
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

nasze popisy

Postprzez Alhana » 22 cze 2009, 19:43

lola2009 napisał(a):okej okej, ale jesli tak uwazasz , to czemu nie staracie sie tego poprawic??

lola2009 napisał(a):och wcale cię nie poprawiam, mówisz tylko, że ci się nie podobają twoje filmiki i, że są amatorskie to się tylko spytałam czy sie tego ni e da zmienić na lepsze

Ja nie mówię, że Ty mnie poprawiasz, tylko, że w takim otoczeniu nie jest to wszystko łatwo poprawić. :-P

lola2009 napisał(a):Uwierz, u nas też nie jest cały czas kolorowo, zapisują się słitaśne dziewuszki, ktore przychodzą, żeby popatrzeć jakie ciacha są z instruktorow... a tańczyć im się nie chce ;) są też tacy co przyjdą i wychodzą obrażeni po pierwszej lekcji, bo dalej nie tańczą tak jak w YCD.. :D a tych, którym naprawde zależy na tańcu jest pewnie mniej niż połowa populacji szkoły :))

Ok, ale u nas to jest parę osób na krzyż na całą miejscowość! :lol: Także, no... :-(

lola2009 napisał(a):My też nie ;] Ale mam dla Ciebie pomysł. Teraz jak są wakacje, nie dałabyś rady pojechać na warsztaty z jakimś dobrym choreografem? Jak mowiłaś , jesteś z małopolski, czyli np. Kraków :) myśle, że jakbyś się mocno na to uparła, to udałoby ci się zoorganizować :D przeszukaj terminy warsztatów, przekonaj rodziców, znajdź sobie kogoś do towarzystwa i jedziesz! :D

Jadę na obóz taneczny ze szkoły z Bielska, jechałabym również do Czech ale rodzice uznali, że to by było już za dużo... :-D Także ciesze się ogromnie tym co mnie czeka... :-D Łatwo Ci powiedzieć, jedź sobie do Krakowa... Jeżeli już to bym chyba Bielsko wybrała... :-P No ale tak czy siak, miasto nie za dobrze znam, z kim jechać by nie było... Uwierz mi, że ta odległość robi ogromny kłopot... :cry:

Yoas, nieźle wymiatasz! :mrgreen:
Gagatka, nie oglądałam wszystkich filmików, ale jak dla mnie super... ;-)
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez lola2009 » 22 cze 2009, 20:41

Alhana napisał(a):
Może zgadniecie gdzie jestem...? :-P

Wszczynam śledztwo :D ;>

hmmm... czy jesteś może jedną z dwóch dziewczyn, które jako pierwsze zostają same na środku i tak zaczynają się do tyłu pochylać??
Czyli biała albo zielona spódnica :D A jeśli nie to to stawiam jeszcze na czarną w momencie jak we trzy na dancehallowym fragmencie dajecie :D
Albo nie! ta w czerwonych spodniach mi pasuje xD hahaha nie no żarcik :D
trafiłam??? :D
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

Następna strona

Powrót do Filmy i filmiki