• Reklama

Plany na przyszłość

Wszystko co nie związane z główną kategorią forum

Moderator: Lili

Plany na przyszłość

Postprzez Alhana » 23 paź 2009, 15:39

Studia medycyny są ciężkie i to bardzo - myślę, że większa większość studiujących to potwierdzi ^^

La.Rosa.Negra właśnie o tym "aktor teatru tańca" też słyszałam.
Wiem również, że w Krakowie jest LO o profilu tanecznym i trenuje się tam przede wszystkim taniec współczesny. Wpiszcie w 'wuja gÓgl' to Wam odpowiem xD

Lili ok, taki układ mi jeszcze bardziej pasuje he he ;D

Lola, ja nie mówię, że teatr jest zły, ale wiem, że Gagatka raczej za hip hopem obstaje i że klasyką, jazzem czy współczesnym się na co dzień nie zajmuje. Gagatka jeżeli się mylę to mnie popraw xP Mi osobiście teatr tańca pasował i to w 100% ponieważ, uwielbiam jazz... Gdybym tylko zaczęła wcześniej tańczyć, tak około tych 8 lat i mieszkałabym gdzieś gdzie bym się mogła rozwijać w tym kierunku to z miłą chęcią bym się starała o dostanie na studia tego typu ;)

Lola ale to chyba nie dziwne, że szpital mi się z operacjami może kojarzyć co nie? xD
Wiem, że nie każdy lekarz operuje xD
Dlatego zapytałam Lili o konkretne specjalizacje :P
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Plany na przyszłość

Postprzez lola2009 » 23 paź 2009, 18:09

spoko, jesli nie wiesz jeszcze jaka specjalizacje masz wybrac. :) niektorzy dopiero podczas studiow wybieraja dopiero specjalizacje w jakiej chca sie ksztalcic ;) bo wszystkie te studia medyczne wlasciwie tak samo sie zaczynaja, wiec rownie dobrze na pierwszym roku mozesz spotkac przyszlego dentyste, radioterapeute jak i ginekologa (xD )
a co do wstretu i strachu przed operacjami: na poczatku wiekszosc tego nei lubi , ale wlasnie podczas studiow masz z tym doczynienia tak czesto , ze sie przyzwyczajasz i juz takiego wrazenia to na tobie nie robi:D madraluje tak bo czesto dyskutuje na takie tematy z moim tata ;) wiec jak macie watpliwosci to piszcie a spytam sie mojego źródla informacji haha ^^

a co do teatru: tak jak mowie, coraz czesciej powstaja juz hip hopowe teatry tanca ;p slyszeliscie pewnie o np 12 ławkach ;)
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

Plany na przyszłość

Postprzez gagatka133 » 23 paź 2009, 19:34

lola2009 napisał(a):moze w niedalekiej przyszlosci, jak sie mocno postaram , to dostane sie do rzeszowskiego hip hopowego teatru tanca :D

Lola właśnie o takim czymś myślałam :-D a wiesz może coś jeszcze o tym teatrze?? czy ciężko się tam dostać i w ogóle? :->. A o 12 ławkach przyznam się sczesze nie słyszałam, jak możesz to powiedz coś o tym:) Alhana tak masz racje bardziej hip-hop choć od czasu do czasu lubię potańczyć jazz ale nie czuje się w tym jeszcze na tyle mocna żeby mysleć o studiach związanych z tym stylem...może kiedyś za parę lat, w sumie mam jeszcze czas:)) dopiero 2 gim
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Plany na przyszłość

Postprzez Alhana » 23 paź 2009, 20:35

Lola, nie wiem czy Ty się pomyliłaś, czy to ja źle rozumiem Twoja wiadomość, ale zabrzmiało to tak, jakbyś mówiła do mnie, że nie wiem jaką mam specjalizacje wybrać xD

A to przecież Lili chce iść na medycynę xD

?? :P

Ja też o 12 ławkach nie słyszałam... ^^
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Plany na przyszłość

Postprzez lola2009 » 24 paź 2009, 10:05

nie, ja mowie ogolnie do wszystkich Alhana, ktorzy sie nad tym zastanawiają ;p

łolaboga.
12 ławek to pierwszy hip hopowy spektakl teatralny. tylko stworzli go juz tak z 4 lata temu. . .

"Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu odpowiednie znaczenie. To spektakl nowatorski, pełen zaskakujących pomysłów, z ciekawą scenografią, pełen świeżości, naładowany energią młodych ludzi."

teledysk

fragmenty
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

Poprzednia strona

Powrót do Hyde park