Moderator: Lili

kurcze pamiętam że za granicą nei było z tym problemu :P

gagatka133 napisał(a):No właśnie wyzywa się nawet tancerzy od pedałów, kurczę dlaczego tak jest??? Jaa tego nie rozumiem

Lazi123 napisał(a):Według mnie to kompletna bzdura :) Tylko ograniczeni i zazdrośni ludzie tak myślą, ja kocham tańczyć a pedałem nie jestem i znam dużo chłopaków tancerzy, przybywa ich xD

Ja też ostatnio zauważyłam że chłopcy małymi kroczkami ale zaczynają się do tego przekonywać , mam nadzieję że będzie ich coraz więcej .

Lili napisał(a):a ja myślę, że to ogólnie sprawa reklamy. Nie tylko przybywa więcej chłopaków, ale i dziewczyn. Taniec jest ostatnio bardzo promowany.
I dobrze ;

Alhana napisał(a):No to pewna dziewczyna stająca obok mnie, olewając taniec, dość, że była strasznie nie miła, to w dodatku sobie przeniosła jedzenie i w trakcie ćwiczeń zaczęła sobie jeść i pić...O_O

Alhana napisał(a):Tak?
A z jakiego regionu Polski jesteś? ;)
Bo jeśli z małopolski, to przyślij tych tancerzy do mnie...xD

Lili napisał(a):Ha, ha, ha :D Nie mogłam z tego. Naprawdę? :D Skąd się biorą tacy ludzie? Pić, rozumiem - ale jeść?
Lili napisał(a):Tak, to prawda. Coraz więcej opisów na fotkach w stylu 'taniec to moje życie'. Nawet u moich koleżanek z klasy, kiedy tak naprawdę ani nie uczą się same ani nie należą do żadnego klubu, a na dyskoteki szkolne (tak tak, impreza na całego ;)) wstydzą się przychodzić.
Lili napisał(a):A chłopacy, cóż, hip hop, break dance... Niestety, ciągle mało ich na TT. Wyobrażacie sobie, gdyby każda dobra tancerka miała partnera, jakie turnieje byłyby prowadzone z rozmachem i na coraz wyższym poziomie?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości