Lili napisał(a):Podzielam Twoje zdanie. Co mogę dodać, nie podoba mnie się gra aktorów. Sztywno i sztucznie przedstawiają swoje kwestie, a mimika twarzy? Jakby założyli jakąś maskę. Są oczywiście wyjątki, ale i tak mnie to denerwuje.
A co sądzicie o układach tanecznych? Jak dla mnie, mogą być. Niektóre lepsze, inne gorsze, co prawda mogliby się bardziej postarać, ale dla nich będę oglądać tancerzy ;)
Gra aktorów jest nie najlepsza.
Układy choreograficzne i wykonanie może być, choć mogłoby być lepsze.
Moim zdaniem prezentują Oni średni poziom.
Ale również tak jak Lili będę oglądać - nóż, widelec zdarzą się jakieś ciekawsze wątki...
Kiepskie jest to, że za każdym razem wszyscy znają układ choreograficzny od deski do deski, a nigdy nie pokazują tego jak ćwiczą, uczą się. Czasami widać w tle parę osób przez szybę podczas np. rozmowy, która jest sednem danej sceny. Są tam moim zdaniem wszyscy zbyt... Hmm... Idealni? Cóż, z pewnością nie jest to serial przekonywujący tak jak być w zasadzie powinien.
Dodam, że w ostatnim odcinku podobał mi się ten duet z poza szkoły, który zaprezentował się podczas lekcji tańca klasycznego. Fajne było to połączenie klasyki, jazzu z nutką temperamentnego flamenco...