• Reklama

"Tancerze"

Wszystko co związane z tańcem

Moderator: Lili

Co sądzicie o serialu?

Jest super!
7
70%
Może być.
1
10%
Nie podoba mi się.
2
20%

Liczba głosów : 10

"Tancerze"

Postprzez Alhana » 03 maja 2009, 10:16

Lili napisał(a):Podzielam Twoje zdanie. Co mogę dodać, nie podoba mnie się gra aktorów. Sztywno i sztucznie przedstawiają swoje kwestie, a mimika twarzy? Jakby założyli jakąś maskę. Są oczywiście wyjątki, ale i tak mnie to denerwuje.
A co sądzicie o układach tanecznych? Jak dla mnie, mogą być. Niektóre lepsze, inne gorsze, co prawda mogliby się bardziej postarać, ale dla nich będę oglądać tancerzy ;)

Gra aktorów jest nie najlepsza.
Układy choreograficzne i wykonanie może być, choć mogłoby być lepsze.
Moim zdaniem prezentują Oni średni poziom.
Ale również tak jak Lili będę oglądać - nóż, widelec zdarzą się jakieś ciekawsze wątki...;-)

Kiepskie jest to, że za każdym razem wszyscy znają układ choreograficzny od deski do deski, a nigdy nie pokazują tego jak ćwiczą, uczą się. Czasami widać w tle parę osób przez szybę podczas np. rozmowy, która jest sednem danej sceny. Są tam moim zdaniem wszyscy zbyt... Hmm... Idealni? Cóż, z pewnością nie jest to serial przekonywujący tak jak być w zasadzie powinien.

Dodam, że w ostatnim odcinku podobał mi się ten duet z poza szkoły, który zaprezentował się podczas lekcji tańca klasycznego. Fajne było to połączenie klasyki, jazzu z nutką temperamentnego flamenco...;-)
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

"Tancerze"

Postprzez WorekMarzen » 04 maja 2009, 08:16

A ja nie oglądałam w sobotę, bo MAJÓWKA przecież była! xDD

Gdzie można ściągnąć? ;]
------
WorekMarzen
V.I.P.
V.I.P.

"Tancerze"

Postprzez kromka » 04 maja 2009, 11:14

Najlepiej jakieś forum warezowe xD Zobacz np. darwarez.pl Tylko trzeba się rejestrować.
Tancerzem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
kromka
Administrator
Administrator

"Tancerze"

Postprzez Alhana » 27 cze 2009, 13:12

Pierwsza seria "Tancerzy" dobiegła końca, a tu ani słowa o tym... :-P
Więc "zamykając" pierwszą serię...
Piszcie jak Wam się ogółem podobała, co myślicie na temat gry aktorskiej, tańcu, atmosferze... Wasze opinie... ;-)

Osobiście miałam nadzieję na lepszy taniec... Tutaj się trochę zawiodłam. gra aktorska bardzo śreeednia, ale tego się akurat spodziewałam... Ogólna atmosfera trochę drętwawa... Strasznie mnie jednak rozśmieszała pojętność uczniów szkoły. Nie zauważyliście, że nigdy nie pokazywali praktycznie tego jak ćwiczyli układy, tylko zawsze świetnie wyszlifowane do perfekcji pełne pokazy... Była to dla mnie taka bajeczka, mniejsza mniejszość z życia wzięta.

Dla tych którzy przegapili odcinki, bądź chcieliby zobaczyć serial jeszcze raz, to na TVP2 są powtórki. Dzisiaj zdaje się jest 1 odcinek... ;-)
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Re: "Tancerze"

Postprzez jaros » 27 cze 2009, 13:40

Alhana napisał(a):Osobiście miałam nadzieję na lepszy taniec... Tutaj się trochę zawiodłam. gra aktorska bardzo śreeednia, ale tego się akurat spodziewałam... Ogólna atmosfera trochę drętwawa... Strasznie mnie jednak rozśmieszała pojętność uczniów szkoły. Nie zauważyliście, że nigdy nie pokazywali praktycznie tego jak ćwiczyli układy, tylko zawsze świetnie wyszlifowane do perfekcji pełne pokazy... Była to dla mnie taka bajeczka, mniejsza mniejszość z życia wzięta.

Chyba się zgadzam :)
jaros
V.I.P.
V.I.P.

"Tancerze"

Postprzez lola2009 » 27 cze 2009, 21:09

mnie denerwowala gra aktorska, taniec w sumie tez nie najlepszy, ale może sie raczej nie bedę wypowiadać, bo tylko jeden odcinek oglądnęłam i stwierdzilam, że mi sie nie podoba ha :D
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

"Tancerze"

Postprzez angelcia92 » 01 lip 2009, 11:42

a mi sie podobało bardzo... tylko Cichopkową mogli wywalić
angelcia92
V.I.P.
V.I.P.

"Tancerze"

Postprzez Alhana » 06 lip 2009, 18:34

angelcia92 napisał(a):a mi sie podobało bardzo... tylko Cichopkową mogli wywalić

:lol:
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

"Tancerze"

Postprzez jaros » 07 lip 2009, 20:13

Jak tak oglądem te powtórki, co teraz lecą, to muszę powiedzieć, że mi się coraz bardziej podoba ;P
jaros
V.I.P.
V.I.P.

Poprzednia strona

Powrót do Ogólnie o tańcu