• Reklama

Wasi taneczni idole

Wszystko co związane z tańcem

Moderator: Lili

Wasi taneczni idole

Postprzez Alhana » 20 sty 2009, 22:58

Tutaj będziemy pisać o tych których kochamy, podziwiamy, próbujemy naśladować... Piszemy tutaj po prostu o naszych tanecznych idolach/idolkach.
Czemu oni, dlaczego oni, co się Wam w Nich podoba itp itd.

Myślę, że nie trzeba więcej tłumaczyć, więc dla zachęcenia ja zacznę...

Osobiście nie mam takiego idola na którym bym się wzorowała i była w nim ślepo i głupio zakochana. Nie znam żadnych jako tako sławnych tancerzy ani nie miałam często z nimi w realu styczności, niestety... Jednak tancerką która można powiedzieć jest moją idolką jest Katarzyna Kubalska. Bardzo i to bardzo podziwiam jej taniec... Poza tym, co tutaj pisać, jak słowa nie są w stanie tego opisać. Ale chyba będziecie kojarzyli kogo mam na myśli...;) Poza tym, bardzo lubię ją jako osobę samą w sobie. Tak przy okazji również muszę dodać, że ma przepiękne włosy...*-*
Pewnego dnia oglądając jej filmiki, wpadłam na głupkowaty pomysł i postanowiłam poszukać mej idolki na dosyć ostatnio popularnym portalu jakim jest nasza klasa. Okazało się, ze pomysł wcale nie był taki głupi...! Znalazłam jej prawdziwe konto i napisałam... Nie wierzyłam w to, że otrzymam odpowiedź, ale jednak... Pewnego wieczora sprawdzam skrzynkę i osłupiałam widząc odpowiedź od nikogo innego jak K.K...! Pod pewnym względem mi to pomogło i ciesze się, że to zrobiłam...;)

To tak króciutko ode mnie, czekam teraz na wasze typy... :-)
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez WorekMarzen » 21 sty 2009, 15:33

I pewnie żałujesz, że nie wygrała. ;) :lol: Ja wolałam, żeby wygrał Kryspin..

Ja ubóstwiam Briana Friedmana za całokształt ;d Bosko tańczy, stwarza boskie choreografie i bosko wygląda.. :-P
Justin nie tańczy zawodowo,ale jego też uwielbiam.. Chodzi mi o Justina Timberlake. ;* 8-)

Nie wzoruję się na nich, ale ich taniec jest przecudowny i chciałabym się ruszać jak oni. ale to faceci ehe. ;d :lol:
Jeszcze Michael Jackson i Martin Kudelka. :)) :->

A tak z YCD to oczywiście wszyscy z Białegostoku,ale najbardziej chyba GaUa. - Piotrek Gałczyński.
------
WorekMarzen
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Alhana » 21 sty 2009, 16:47

ulciaa40 napisał(a):I pewnie żałujesz, że nie wygrała. ;) :lol: Ja wolałam, żeby wygrał Kryspin..

Kryspin dla mnie absolutnie nie powinien znaleźć się w finale, no ale nie mam zamiaru się wykłócać z grupą głupich, różowych zakochanych w jego wyglądzie nastolatek...^^"
Aby nie chcę aby ktoś miał fochy, więc niech nikt tutaj nie bierze do siebie moich słów...

A co do Katarzyny, to czuję, że wyjazd na Broadway jej by się przydała bardziej niż Arturowi... Ale Cieciorskiego też strasznie lubię...:D
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez gagatka133 » 21 sty 2009, 17:18

ulciaa40 napisał(a):i Martin Kudelka. :)) :->

Tak zdecydowanie bardzo dobry choreograf, te tańce Justina na teledyskach są zajebiste :-> :->

ulciaa40 napisał(a):ale najbardziej chyba GaUa. - Piotrek Gałczyński.

I jego też bardzo lubię, u nas nawet w szkole tańca były z nim warsztaty ale to na samym początku szkoły i ja jeszcze wtedy nie chodziłam a szkoda :-( :-(

Mi jeszcze bardzo podoba się taniec Tuckera Barkleysa, zresztą zobaczcie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kg2SrGi0HdI[/youtube]
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Alhana » 21 sty 2009, 17:40

gagatka133 napisał(a):
ulciaa40 napisał(a):i Martin Kudelka. :)) :->

Tak zdecydowanie bardzo dobry choreograf, te tańce Justina na teledyskach są zajebiste :-> :->

ulciaa40 napisał(a):ale najbardziej chyba GaUa. - Piotrek Gałczyński.

I jego też bardzo lubię, u nas nawet w szkole tańca były z nim warsztaty ale to na samym początku szkoły i ja jeszcze wtedy nie chodziłam a szkoda :-( :-(

Mi jeszcze bardzo podoba się taniec Tuckera Barkleysa, zresztą zobaczcie
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kg2SrGi0HdI[/youtube]

To jest... :shock:
Boskie, wspaniałe idealne...
Po prostu... Przeżyłam traumę... Brak mi słów...
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez gagatka133 » 21 sty 2009, 17:47

Jest jeszcze więcej jego filmików. Ja też jak pierwszy raz go zobaczyłam to po prostu szczęka mi opadła i oglądałam go codziennie po kilka razy. Ale on tańczy chyba tylko alternatywny a przynajmniej tylko ten styl jest wstawiony. Trener przed świętami zrobił nam prezent i właśnie tańczyliśmy alternatywny choć mówi, że jest to dla nas za trudne ale był z nas zadowolony i powiedział, że dobrze nam poszło i zastanowi się czy kiedyś jeszcze nie zrobić. Dobra nie będę przynudzać :mrgreen: :mrgreen:

O to też mi się bardzo podoba
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yuRdx00J92A&feature=related[/youtube]
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Lili » 21 sty 2009, 19:28

Okej, to bardzo trudna technika, trzeba być naprawdę dobrym, żeby zatańczyć tak jak na filmiku. Ale...
Mnie osobiście to nie porywa. Nie podoba mi się, o wiele bardziej wolę coś subtelniejszego, płynniejszego.
O gustach się nie dyskutuje - tak tylko napomniałam, żeby się nie okazało, że jestem głupią różową nastolatką NIEzakochaną w wyglądzie Barkleysa ;]
Motto partnerki? 'Iść - nie uciekać, być - nie blokować' ;)
Lili
Moderator
Moderator

Postprzez gagatka133 » 21 sty 2009, 19:37

Ja się nie kocham w jego wyglądzie tylko w jego tańcu :lol:
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Lili » 21 sty 2009, 19:43

gagatka133, ja nawiązałam do wypowiedzi Alhany, nie Twojej :)
Motto partnerki? 'Iść - nie uciekać, być - nie blokować' ;)
Lili
Moderator
Moderator

Postprzez gagatka133 » 21 sty 2009, 20:22

Aha, nie wiedziałam :lol:
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez WorekMarzen » 22 sty 2009, 14:09

Alhana napisał(a):
Kryspin dla mnie absolutnie nie powinien znaleźć się w finale, no ale nie mam zamiaru się wykłócać z grupą głupich, różowych zakochanych w jego wyglądzie nastolatek...^^"
Aby nie chcę aby ktoś miał fochy, więc niech nikt tutaj nie bierze do siebie moich słów...

Grupą głupich różowych zakochanych nastolatek?
No, a na jakim forum one są?
Bo na pewno nie tutaj. ;/
To co napisałaś było... strasznie głupie. :roll:
------
WorekMarzen
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Alhana » 22 sty 2009, 17:36

ulciaa40 napisał(a):Grupą głupich różowych zakochanych nastolatek?

Przewidywałam, że tak będzie i weźmiesz to do siebie...^^"
Ja napisałam wyraźnie, żeby tego nie brał do siebie, a Ty jak na przekór robisz dokładnie odwrotnie... Nie wiem dlaczego ludzie wasze tak reagują... Mówię jeszcze raz, że nie kieruję tych słów do nikogo z tego forum. Było to ogólne "przesłanie", bo sama takie dziewczyny znam i strasznie nie lubię takiego cyrku... Delikatnie powiedziawszy...
Dodam, że wcale to nie było głupie, ale prawdziwe... Nie chcę swoich poglądów rozwijać ponieważ skończy się to dla Was za dobrze... (czytaj: pozbędziecie się mnie z tego forum).

gagatka133 napisał(a):Ja się nie kocham w jego wyglądzie tylko w jego tańcu :lol:

Ja tak nie sądzę...
Po prostu powiedziałam co uważam ogólnie o części polskich nastolatek...T^T
No i dzięki, że nie bierzesz do siebie tego co napisałam...:)

Lili napisał(a):O gustach się nie dyskutuje

Zgadzam się...
Jednak ja mówię tylko to, co sądzę... Wsio...
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Lili » 22 sty 2009, 18:42

Alhana napisał(a):
ulciaa40 napisał(a):I pewnie żałujesz, że nie wygrała. ;) :lol: Ja wolałam, żeby wygrał Kryspin..

(...)

Alhana napisał(a):
ulciaa40 napisał(a):Grupą głupich różowych zakochanych nastolatek?

Przewidywałam, że tak będzie i weźmiesz to do siebie...^^"
Ja napisałam wyraźnie, żeby tego nie brał do siebie, a Ty jak na przekór robisz dokładnie odwrotnie... Nie wiem dlaczego ludzie wasze tak reagują... Mówię jeszcze raz, że nie kieruję tych słów do nikogo z tego forum. Było to ogólne "przesłanie", bo sama takie dziewczyny znam i strasznie nie lubię takiego cyrku... Delikatnie powiedziawszy...
Dodam, że wcale to nie było głupie, ale prawdziwe... Nie chcę swoich poglądów rozwijać ponieważ skończy się to dla Was za dobrze... (czytaj: pozbędziecie się mnie z tego forum).

Alhana, nie ukrywam, że masz dziwny styl wypowiedzi. Czepiasz się nie czepiając, obrażasz nie obrażając. Forum jest do przedstawiania swoich poglądów i tak jak Ty możesz mieć swoją pozycje, tak i inni również. Głupotą jest stwierdzenie typu "jesteś głupia, ale nie bierz tego do siebie". Ludzie zawsze reagują obroną jeśli ktoś ich obrazi - i to jest logiczne.
Jeśli to było 'ogólne przesłanie', to nie kieruj tego ogólnego przesłania do ulci, której zdanie akurat Ci się nie podoba.
Nie unoś się też dumą - nikt nie chce się Ciebie pozbyć z forum ;) wręcz przeciwnie, ożywiasz je i pomagasz w rozwoju. A fora właśnie do tego są - do rozwijania swoich poglądów.

Jednak ja mówię tylko to, co sądzę... Wsio...

No i masz do tego prawo, ale lepiej swoje osądy poprzeć argumentami, a nie 'strzelać focha'.

Jeśli jednak nie jesteś w stanie obronić swojego stanowiska, zakończyć myśli, cóż, może lepiej nie zaczynać?
Lili
Moderator
Moderator

Postprzez Alhana » 22 sty 2009, 19:37

Lili napisał(a):Alhana, nie ukrywam, że masz dziwny styl wypowiedzi. Czepiasz się nie czepiając, obrażasz nie obrażając. Forum jest do przedstawiania swoich poglądów i tak jak Ty możesz mieć swoją pozycje, tak i inni również. Głupotą jest stwierdzenie typu "jesteś głupia, ale nie bierz tego do siebie". Ludzie zawsze reagują obroną jeśli ktoś ich obrazi - i to jest logiczne.
Jeśli to było 'ogólne przesłanie', to nie kieruj tego ogólnego przesłania do ulci, której zdanie akurat Ci się nie podoba.

Cóż, w sieci i moim wirtualnym świecie taka jestem i tego nie zmienię...
Poglądy mam jakie mam. Różowe dziewczynki to dla mnie słodkie, pustogłowe, nie widzące niczego innego oprócz wyglądu i samej siebie osoby płci żeńskiej. To tak pokrótce dwa słowa wyjaśnienia...

Lili napisał(a):Nie unoś się też dumą - nikt nie chce się Ciebie pozbyć z forum ;) wręcz przeciwnie, ożywiasz je i pomagasz w rozwoju. A fora właśnie do tego są - do rozwijania swoich poglądów.

Skoro jesteś już taka dokładna, to nie pisz w imieniu wszystkich...
A na tym forum nie trzyma mnie nic, oprócz jego tematyki...

Lili napisał(a):Głupotą jest stwierdzenie typu "jesteś głupia, ale nie bierz tego do siebie".

Proszę Cię, abyś moim wypowiedzi nie przeinaczała...
Jesteś? Ty? Czy ja użyłam takiej formy? Nie...

Alhana napisał(a):niech nikt tutaj nie bierze do siebie moich słów...

Podkreśliłam, że nie kieruję tych słów do Was, użytkowników forum.

Ja byłabym za zaprzestaniu dyskusji w tym miejscu, a jeżeli ktoś ma mi coś do powiedzenia w tej kwestii niech śmiało pisze na PW...

Oto wspaniała solówka Katarzyny...;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NnP4Fl6rNjI&NR=1[/youtube]
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez gagatka133 » 22 sty 2009, 20:02

Ej ja nie chcę się wtrącać ale czy my się musimy kłócić o takie głupoty???
Dobra Alhana napisała to co myślała i wy dziewczyny ulciaa40 i Lili też i myślę, że na tym możecie skończyć. Jeszcze raz mówię, że nie lubię się wtrącać ale z reguły nie lubię jak ktoś się głuci
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Następna strona

Powrót do Ogólnie o tańcu