Czemu oni, dlaczego oni, co się Wam w Nich podoba itp itd.
Myślę, że nie trzeba więcej tłumaczyć, więc dla zachęcenia ja zacznę...
Osobiście nie mam takiego idola na którym bym się wzorowała i była w nim ślepo i głupio zakochana. Nie znam żadnych jako tako sławnych tancerzy ani nie miałam często z nimi w realu styczności, niestety... Jednak tancerką która można powiedzieć jest moją idolką jest Katarzyna Kubalska. Bardzo i to bardzo podziwiam jej taniec... Poza tym, co tutaj pisać, jak słowa nie są w stanie tego opisać. Ale chyba będziecie kojarzyli kogo mam na myśli...;) Poza tym, bardzo lubię ją jako osobę samą w sobie. Tak przy okazji również muszę dodać, że ma przepiękne włosy...*-*
Pewnego dnia oglądając jej filmiki, wpadłam na głupkowaty pomysł i postanowiłam poszukać mej idolki na dosyć ostatnio popularnym portalu jakim jest nasza klasa. Okazało się, ze pomysł wcale nie był taki głupi...! Znalazłam jej prawdziwe konto i napisałam... Nie wierzyłam w to, że otrzymam odpowiedź, ale jednak... Pewnego wieczora sprawdzam skrzynkę i osłupiałam widząc odpowiedź od nikogo innego jak K.K...! Pod pewnym względem mi to pomogło i ciesze się, że to zrobiłam...;)
To tak króciutko ode mnie, czekam teraz na wasze typy...