Ja interesuję się psychologią . I moją przyszłość też chciałabym z tym związać . Niestety jednak jest bardzo wielu chętnych na ten kierunek , jednak mam nadzieje że uda mi się na niego dostać. A tak poza tym to jeszcze pracą z ludźmi niepełnosprawnymi w szczególności dziećmi . Od kilku lat pracuje jako wolontariuszka i zajmuję się takimi dziećmi .
Ja lubię również wszelakie sporty...:D
Interesuje mnie bardzo piłka ręczna - uwielbiam ją...:*** <3
Ale całkiem także lubię grać w siatkówkę, piłkę nożną, lubię pływać, jeździć na łyżwach, interesuje mnie też tenis ziemny choć nigdy jeszcze nie praktykowałam...;D
Lubię język polski a konkretnie to wiersze - uwielbiam je czytać, a następnie analizować mmm...*.* Lubię też całkiem odgrywać różne postacie...:D Ostatnio grałam Julię w scenie balkonowej z Romeem i podobało mi się...;P Co ja jeszcze lubię? hmm... Lubię też spacery...;)) O taaak długie spacery... Sama czy z kimś - zależy od nastroju...;) Lubię siedzieć przy ognisku latem...xD Bawić się z moim psem...;P Lubię malutkie dzieciaki i tutaj mam szczęście bo w najbliższym czasie będę miała dwoje kuzynów nowych...:D Hmm... takie rzeczy mogłabym w nieskończoność wymieniać..;D
Uciec daleko i uczyć się tańca... To moje marzenie <3
No a ja w ręczną grać NIE UMIEM, bo mamy faceta od w-fu który tylko by się z nami bawił.^
I troszkę się tym przejmuję, bo u nas w klasie nikt nie umie w to grać, i jak pójdziemy to gimnazjum to będzie trochę wstyd, bo tam w ręczną grają, że uhuuh.. jeżdzą na zawody województw.. ^ Chciałabym w to się nauczyć grać, ale nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ; D
No i właśnie też lubię jeździć na łyżwach i na rolkach . bardzo lubię .. :P
Ja gram od 4 klasy czyli około 5 lat.
Kiedyś jeździłyśmy na różne turnieje, sparingi itp bo miałyśmy faceta od w-fu który się angażował i mu zależało na naszej grze. Teraz niestety mamy gościa u którego większość lekcji wygląda tak: 2 minuty truchtu, 5-minutowe ćwiczenia, około 3 minut przy drabinkach i każe wybierać skład i grać... To wszystko z jego strony...:/ Ale z końcem roku szkolnego idzie na emeryturkę więc może wróci do nas poprzedni wuefista i ten ostatni rok w tej szkole coś bardziej ambitnego w tym kierunku zrobimy ;]
MaDzIa napisał(a):Moim hobby jest oczywiście taniec, ale jeżdże też konno :)
Heh...;D
Myślę, ze tutaj wszyscy się interesują tańcem...;D
No ale konie o tak - piękne stworzenia...*.*
Moja koleżanka naprawdę kocha konie i chciałaby iść do średniej szkoły na instruktorkę jazdy konnej ale niestety - nigdzie czegoś takiego nie ma...:( No i teraz ma dylemat do jakiej iść szkoły...:P Parę razy jeździłam na koniu ale chciałabym się nauczyć tak samodzielnie jeździć i tak raz za czas sobie pojeździć...;]
Ja kiedyś prawie spadłam z konia bo się zezłościł i zaczął kłusować i ja jakoś tak zaczęłam lecieć w dół ale zawisłam na lejcach i się wspięłam tak więc nie spadłam. Ale od tego czasu boję się nie tyle co koni ale jazdy na nich:)))
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
Gracie na jakimś instrumencie?
Jeśli nie to podobają Wam się jakieś?
Ja osobiście nie gram na żadnym a szkoda bo bym chciała grać na pianinie...:D
Strasznie mi się skrzypce podobają...*.*
Ale nie widzę siebie z nimi w dłoniach jakoś tak...^^
Czuję, że do mnie by pasował właśnie fortepian czy pianino...:D
A Wy co sądzicie? ;]