przez lola2009 » 22 lip 2009, 21:05
dobra ja też napisze :
poza tancem, ktory oczywiscie jest na pierwszym miejscu uwielbiam pływać . pływam juz 8 lat i naprawde kocham to robić. tylko nie tak, że na wyscigi na zawodach. tego nie znosze naprawde, a mialam juz okazje startowac w kilku zawodach plywackich (raz bylam 3 na caly rzeszów haha ;P ) lubie sobie spokojnie płynąć i czuć wode wokol siebie , uwielbiam tez nurkowac, (bez profesjonalnego sprzetu) tak po prostu ;P
trzecie hobby to pisanie. lubie pisac . na przyklad wypracowania :D i rozprawki też xD wiem, powiecie że uderzylam sie w glowe :D i nawwet mi to wychodzi nie tak , że lubiep isac ale calkowicie bez sensu mi to wychodzi(mam 6 z polskiego i bylam finalistą na olimpiadzie humanistycznej) lubie pisac i moze w przyszlosci zostane dziennikarką ;D a kiedys jak bylam mlodsza to pisalam opowiadanie na blogu haha :D teraz juz nie pisze bo po pierwsze nie mam czasu, po drugie HSM juz od dawnoa mnie nie kręci xDD
czwarte hobby, a wlasciwie to trudno nazwac to hobbym ale lubie oglądać te wszystkie naukowe filmy typu discovery i rozne artykuly takie czytać itp. na wszystkie tematy mogą być :D interesuje mnie to odkrywanie tajemnic kosmosu lub naszej planety :D ciekawi mnie strasznie jak to bedzie jak juz nastapi ta zapowiadana zmiana biegunow :D ciekawe czy to przezyjemy? albo czy wogole sie to zdarzy za naszych czasow ?? ;D
okej jak zwykle sie rozpisalam :P moze was nei zanudze ;D jesli to wogole ktos przeczyta

Zostawcie podpis!