przez Alhana » 04 mar 2010, 21:10
Lola dokładnie! Jak dla mnie była po prostu fantastyczna *_* No i cholernie mi się spodobało to jak Michał Piróg się za Nią wstawił :D To że dali ja na dogrywkę to było lekkie przegięcie, ja w tej sytuacji w 100% byłam na Michałem. To było piękne ^^ Bardzo mi się spodobał pierwszy pokazany chłopak, taki mega pozytywny, kocham takich ludzi :D Ale ten gość w pomarańczowych spodenkach xD Myślałam, że spadnę z fotela xD A, no i jeszcze ta laska która tak dogadywać o dentystach, księżach zaczęła... To było po prostu żałośnie śmieszne O.o" No i co do tego Twojego :D Mariusza Lola, to Mucha to fajnie ujęła. Z jednej strony wydawał się taki dojrzały i wrażliwy, a z drugiej taki mega pewny świadomy profesjonalista. Był fajny ;] No i była jeszcze ta dziewczyna, która opowiadała tam historię o swoim ojcu... Też była jak dla mnie świetna *.* Ogólnie uważam, że to co zaprezentowali Ci którzy dostali bilet jest na całkiem fajnym poziomie ;D
A co do Muchy, to osobiście nie przepadam za Nią, ale nie powiem, bo jak na razie moim zdaniem zadebiutowała całkiem w porządku ;]