• Reklama

You can dance

Wszystko co związane z tańcem

Moderator: Lili

You can dance

Postprzez gagatka133 » 07 cze 2009, 21:16

Tak Kuba i Paweł byli ładnie:)) Paweł miał taką urodę chuligana i dlatego mi się podobał bo nie był taki ,,grzeczny'' z wyglądu no i ta klata:D nie no żartuję:)) a co do klat to myślę, że Łukasz dostawał się dalej bo pokazywał klatę (cho i tak nie było co podziwiać)
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Reklama

You can dance

Postprzez Alhana » 16 cze 2009, 21:19

IV edycja dobiegła końca...
Pytanie: co teraz?
Czy będzie kolejna, czy może zrobią sobie przerwę?
Czy ktoś z Was jeżeli już, wybierze się na castingi?

Piszcie, co myślicie... ;-)
Osobiście uważam, że powinna być kolejna edycja, a jeżeli już to góra jedno-sezonowa przerwa. Jeśli chodzi o udział w programie, to kiedyś spróbuję, aby zobaczyć na co mnie stać. Na razie jednak jestem jeszcze za młoda...:-P
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez kromka » 16 cze 2009, 22:28

Co do terminu następnej edycji myślę, że castingi zaczną się po wakacjach, a odcinki gdzieś koło grudnia.

Na razie nie planuję udziału w YCD, ale będę trzymał kciuki za każdego użytkownika tego forum, który spróbuje swoich sił ;)
Tancerzem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
kromka
Administrator
Administrator

You can dance

Postprzez lola2009 » 18 cze 2009, 14:01

ja oczywiascie wpadne na casting jesli za jakies 2 lata wciaz bedzie YCD :D:D
poza tym juz dawno temu ustalilismy na jaja z kolegą , że 16. edycja jest nasza :DDD
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez gagatka133 » 18 cze 2009, 17:54

Tak tak, ja z moimi znajomymi też się śmieję, że w 25 edycji wygram a w 40 będę jury :-D
A co do castingów teraz to ja się nie wybieram, myślę że jestem na razie za młoda i na razie aż tak dobra nie jestem :->
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez jaros » 18 cze 2009, 18:43

Ja także nie wybieram się do You Can Dance... Uważam, że takie programy....powiedzmy, że nie są dla mnie... W ogóle YCD to jeden wielki...... Zresztą...zapytajcie kogoś kto tam był... Albo Taniec z Gwiazdami...kolejny "prawdziwy" (powiedziane z ironią) program....
jaros
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez Alhana » 18 cze 2009, 19:22

jaros napisał(a):W ogóle YCD to jeden wielki......

A ja jestem ciekawa co uważasz na temat tego programu.
Pisz śmiało, w końcu forum jest od wyrażania swoich opinii czyż nie? ;-)
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez jaros » 18 cze 2009, 19:43

Kończąc tamto zdanie mogę powiedzieć: PRZEKRĘT. Podobnie jak Taniec z Gwiazdami. Mówcie co chcecie, ale to po prostu nabijanie kasy na SMSach, które wysyłają ludzie, którzy wierzą, że coś zmienią... Oglądam te programy, bo jest w nich taniec i fajna rozrywka. Ludzie, którzy tam byli, po wyjściu, po prostu wyśmiewają te programy.
jaros
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez Alhana » 18 cze 2009, 19:49

jaros napisał(a):Ludzie, którzy tam byli, po wyjściu, po prostu wyśmiewają te programy.

Słyszałeś żeby ktoś go wyśmiewał?
Ja osobiście jeszcze się z czymś takim nie spotkałam.

jaros napisał(a):Kończąc tamto zdanie mogę powiedzieć: PRZEKRĘT. Podobnie jak Taniec z Gwiazdami. Mówcie co chcecie, ale to po prostu nabijanie kasy na SMSach, które wysyłają ludzie, którzy wierzą, że coś zmienią...

A więc uważasz, że wyniki są ustawione i że głosy widzów nie są brane pod uwagę...?

Ja sądzę, że jednak to co między NIEKTÓRYMI tam się dzieje, te emocje, przyjaźnie, czy po prosu życzliwość i sympatia są autentyczne... Może są osoby które robią to "na pokaz". Ale jestem przekonana, że normalni zwykli ludzi wynoszą z tego programu nie tylko pozytywy związane z tańcem ale i z kontaktami z innymi ludźmi itp.
Takie jest moje zdanie.
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Re: You can dance

Postprzez jaros » 18 cze 2009, 19:59

Alhana napisał(a):Słyszałeś żeby ktoś go wyśmiewał?

Jakbym nie słyszał, to bym nie mówił. Nie jestem takim człowiekiem, który rzuca takie słowa na wiatr...

Alhana napisał(a):A więc uważasz, że wyniki są ustawione i że głosy widzów nie są brane pod uwagę...?

A i owszem. Może nie to, że nie są brane pod uwagę, bo przecież musza wiedzieć co się ludziom podoba, a co nie, ale widzowie tak naprawdę nie mają ostatecznej decyzji...
Jeszcze You Can Dance jak You Can Dance, ale Taniec z Gwiazdami to już w ogóle...

Alhana napisał(a):Ja sądzę, że jednak to co między NIEKTÓRYMI tam się dzieje, te emocje, przyjaźnie, czy po prosu życzliwość i sympatia są autentyczne... Może są osoby które robią to "na pokaz". Ale jestem przekonana, że normalni zwykli ludzi wynoszą z tego programu nie tylko pozytywy związane z tańcem ale i z kontaktami z innymi ludźmi itp.
Takie jest moje zdanie.

Jak najbardziej się zgadzam :)
jaros
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez Alhana » 18 cze 2009, 20:21

jaros napisał(a):Jakbym nie słyszał, to bym nie mówił. Nie jestem takim człowiekiem, który rzuca takie słowa na wiatr...

Nic takiego nie powiedziałam... ;-)
Zapytam jednak z czystej ciekawości: który z uczestników tak się wyśmiewał?

jaros napisał(a):A i owszem. Może nie to, że nie są brane pod uwagę, bo przecież musza wiedzieć co się ludziom podoba, a co nie, ale widzowie tak naprawdę nie mają ostatecznej decyzji...
Jeszcze You Can Dance jak You Can Dance, ale Taniec z Gwiazdami to już w ogóle...

Tego nigdy nie będziemy pewni. No chyba, że mamy kogoś kto "w tym siedzi" i go dobrze znamy. Co do TzG prędzej, ale YCD myślę, że nie jest nie uczciwe. Starajmy się ufać telewizji...? :lol:
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez jaros » 18 cze 2009, 20:38

Heh :) Oczywistym jest, że nazwiska nie podam :P
Każdy uważa jak chce :) Ja się zraziłem do tego typu programów i już :)
jaros
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez lola2009 » 19 cze 2009, 08:54

ja tez tam podejrzewam, ze moze to i ustawiane.
jednak popatrzcie na plusy: mało jest takich możliwosci, aby tancerz mogl sie tak rozwinać. gdzie indziej przez 3 miesiace, non stop, pozwolą wam trenować i to z bardzo dobrymi choreografami?
poza tym, zyskując popularność otwierają sie nowe drzwi, nowe możliwości
nawet jesli sie nie wygra tych 100 tysięcy i broadwayu
spojrzcie na uczestnikow poprzednich edycji: są choreografami w kolejnych edycjach, zagrali w filmie, teledyskach, prowadzą warsztaty, są rozpoznawalni, ich szkoly tanca pekaja w szwach, bo kazdy chce sie uczyc od nich.
i co z tego wychodzi? KASA
a dzięki KASIE można się rozwijać coraz bardziej, uczyc więcej, bo niestety to pieniądz rządzi światem.
a jesli nie mowic o pieniądzach, to taką przygode do końca zycia sie nie zapomnia.

dla mnie te plusy przyslaniają minusy, wiec jesli bedzie za pare lat taka możliwosc to na pewno sprobuje :)

szczerze mówiąc, nie wierze, zeby ktorys z uczestnikow wysmiewal ten program;)
chyba, że ci co nie dostali się do 16. , bo to jest nawet zrozumiale
bo dla wszystkich z 16. to byla przygoda i szansa na lepsze życie
Obrazek
Zostawcie podpis!
lola2009
V.I.P.
V.I.P.

You can dance

Postprzez angelcia92 » 19 cze 2009, 11:27

He he a podobno ludzie z tvn namawiali Julke żeby opowiedziala że miała problemy w domu bo wtedy by sie lepiej sprzedała :)
angelcia92
V.I.P.
V.I.P.

Re: You can dance

Postprzez jaros » 19 cze 2009, 15:54

angelcia92 napisał(a):He he a podobno ludzie z tvn namawiali Julke żeby opowiedziala że miała problemy w domu bo wtedy by sie lepiej sprzedała :)

Dokładnie !! I tak jest bardzo często !!

A najbardziej to mi się chce śmiać z tych urywków przed tańcem w Tańcu z Gwiazdami (wiem, przepraszam, że mówię o TzG, bo to nie w tym temacie, ale to się łączy) ... te wypowiedzi są po prostu reżyserowane !! Niestety, ale taka prawda...
jaros
V.I.P.
V.I.P.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólnie o tańcu