Moderator: Lili

jaros napisał(a):W ogóle YCD to jeden wielki......

jaros napisał(a):Ludzie, którzy tam byli, po wyjściu, po prostu wyśmiewają te programy.
jaros napisał(a):Kończąc tamto zdanie mogę powiedzieć: PRZEKRĘT. Podobnie jak Taniec z Gwiazdami. Mówcie co chcecie, ale to po prostu nabijanie kasy na SMSach, które wysyłają ludzie, którzy wierzą, że coś zmienią...

Alhana napisał(a):Słyszałeś żeby ktoś go wyśmiewał?
Alhana napisał(a):A więc uważasz, że wyniki są ustawione i że głosy widzów nie są brane pod uwagę...?
Alhana napisał(a):Ja sądzę, że jednak to co między NIEKTÓRYMI tam się dzieje, te emocje, przyjaźnie, czy po prosu życzliwość i sympatia są autentyczne... Może są osoby które robią to "na pokaz". Ale jestem przekonana, że normalni zwykli ludzi wynoszą z tego programu nie tylko pozytywy związane z tańcem ale i z kontaktami z innymi ludźmi itp.
Takie jest moje zdanie.

jaros napisał(a):Jakbym nie słyszał, to bym nie mówił. Nie jestem takim człowiekiem, który rzuca takie słowa na wiatr...
jaros napisał(a):A i owszem. Może nie to, że nie są brane pod uwagę, bo przecież musza wiedzieć co się ludziom podoba, a co nie, ale widzowie tak naprawdę nie mają ostatecznej decyzji...
Jeszcze You Can Dance jak You Can Dance, ale Taniec z Gwiazdami to już w ogóle...

angelcia92 napisał(a):He he a podobno ludzie z tvn namawiali Julke żeby opowiedziala że miała problemy w domu bo wtedy by sie lepiej sprzedała :)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości