• Reklama

You can dance

Wszystko co związane z tańcem

Moderator: Lili

Postprzez WorekMarzen » 11 sty 2009, 20:23

tylko popatrzeć.. ;dd
------
WorekMarzen
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez gagatka133 » 12 sty 2009, 17:03

Aaa... ej a mam pytanie płaci się coś za wstęp???
,,Taniec to muzyka dla oczu, w tańcu jesteś tym kim chcesz być"
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez kromka » 12 sty 2009, 17:20

raczej nie ;)
Tancerzem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce ;)
kromka
Administrator
Administrator

Postprzez Alhana » 12 sty 2009, 18:41

No nie!!!
Jak bym mieszkała w mieście gdzie jest organizowany casting to bez zastanowienia bym się zgłosiła! Nie zmarnuj takiej szansy proszę Cię! O_O
Uciec daleko i uczyć się tańca...
To moje marzenie <3

http://big-size-crew.bloog.pl/
Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Lili » 12 sty 2009, 19:49

Alhana napisał(a):No nie!!!
Jak bym mieszkała w mieście gdzie jest organizowany casting to bez zastanowienia bym się zgłosiła! Nie zmarnuj takiej szansy proszę Cię! O_O

Ale zawsze jeszcze trzeba mieć coś do pokazania - żebyś siebie nie oglądała w telewizji zaszufladkowanej razem z innymi klownami, piratami czy Bóg wie kim jeszcze :)

Choć spróbować zawsze warto.
Lili
Moderator
Moderator

Postprzez Alhana » 12 sty 2009, 20:13

Ale zawsze jeszcze trzeba mieć coś do pokazania - żebyś siebie nie oglądała w telewizji zaszufladkowanej razem z innymi klownami, piratami czy Bóg wie kim jeszcze :)

Fakt, jednak czym jest życie bez ryzyka? ^^

Dajmy np. taką Zdzisię...;)
Pamiętacie ją? Być może niektórzy się z niej śmiali, jednak to świadczyło tylko o ich własnym poziomie...-.- Jednak Augustin zafundował jej 3 miesiące udziału w profesjonalnych lekcjach, warsztatach... Jeśli jury widzi pasję i to, że kochamy taniec, to nie powiedzą Ci źle...;) Podkreślam też, że nie zawsze warto się przejmować tym co inni myślą i to, że krytykują Cię... Oni Ci po prostu zazdroszczą lub sami się wstydzą, że tak nie umieją i starają się to zatuszować...;)

Podsumowując, myślę, że każdy kto się tutaj udziela taniec kocha i jest jego pasją więc myślę, że warto spróbować...;)
Tak pokrótce wyjaśniając...:]
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Lili » 12 sty 2009, 20:24

Alhana napisał(a):

Fakt, jednak czym jest życie bez ryzyka? ^^

(...)

Podsumowując, myślę, że każdy kto się tutaj udziela taniec kocha i jest jego pasją więc myślę, że warto spróbować...;)
Tak pokrótce wyjaśniając...:]

Okej, również jestem tego zdania. Jednak trzeba COŚ umieć, COŚ zaprezentować. Pewnie wy to coś umiecie, nie poddaje tego wątpliwościom, ale na przykład ja nie czułabym się na siłach żeby wystartować przed kamerami, pomimo że pewnie w moim mieście są/były castingi.
Lili
Moderator
Moderator

Postprzez gagatka133 » 12 sty 2009, 20:28

Nom ja się z tobą zgadzam Alhana. A mi się zdaje, że ona miała na imię Jadzia (ale nie jestem pewna xd) ale ja ją lubiłam i dobrze, że jej zafundował te warsztaty :-> :->
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Alhana » 12 sty 2009, 20:37

Okej, również jestem tego zdania. Jednak trzeba COŚ umieć, COŚ zaprezentować. Pewnie wy to coś umiecie, nie poddaje tego wątpliwościom, ale na przykład ja nie czułabym się na siłach żeby wystartować przed kamerami, pomimo że pewnie w moim mieście są/były castingi.

Nie wątpię, że będą...^^
Jednak co do tych kamer, to wszystko zależy od tego jak kto się czuje przed kamerą, od tego jaki ma charakter, nastawienie. Ja bym się z pewnością krępowała, jednak kiedy zaczęła grać muzyka postarałabym się skupić na tańcu...^^
Ja osobiście np. przed występami nigdy się nie krępuję. Wiadomo, zawsze jest tam jakiś stresik, jednak zdecydowanie nie jest to ponad mnie...^^' Bardzo ważne, w szczególności kiedy się jest np. tancerzem/tancerką, aby umieć się przełamać. To jest kluczowy moment, bo kiedy się przełamiemy, pokonamy strach i podniesiemy głowę do góry, to wszystko wyda nam się prostsze... Ok, koniec mojej filozofii, bo się zbyt rozkręcam...XD

gagatka133 napisał(a):Nom ja się z tobą zgadzam Alhana. A mi się zdaje, że ona miała na imię Jadzia (ale nie jestem pewna xd) ale ja ją lubiłam i dobrze, że jej zafundował te warsztaty :-> :->

Zgadzam się, należało się dziewczynie.
Ambicja jest bardzo ważna...;)
A co do imienia, być może masz rację, iż ja pewności nie mam...xD
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez gagatka133 » 12 sty 2009, 20:43

A co do imienia, być może masz rację, iż ja pewności nie mam...xD

Tak szczerze ja też, ale nie imię jest ważne :-D
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez Lili » 12 sty 2009, 20:43

Alhana napisał(a):

Nie wątpię, że będą...^^
Jednak co do tych kamer, to wszystko zależy od tego jak kto się czuje przed kamerą, od tego jaki ma charakter, nastawienie. Ja bym się z pewnością krępowała, jednak kiedy zaczęła grać muzyka postarałabym się skupić na tańcu...^^
Ja osobiście np. przed występami nigdy się nie krępuję. Wiadomo, zawsze jest tam jakiś stresik, jednak zdecydowanie nie jest to ponad mnie...^^' Bardzo ważne, w szczególności kiedy się jest np. tancerzem/tancerką, aby umieć się przełamać. To jest kluczowy moment, bo kiedy się przełamiemy, pokonamy strach i podniesiemy głowę do góry, to wszystko wyda nam się prostsze... Ok, koniec mojej filozofii, bo się zbyt rozkręcam...XD

Chyba się nie zrozumiałyśmy ;) Jeśli chodzi o mnie, do kamer jestem przyzwyczajona, choć wiadomo, trema jest zawsze. Raczej miałam na myśli, że wciąż widzę co robię źle - i ciągle chcę się doskonalić. A na razie nie jestem aż tak zaje-fantastyczna, żeby startować w YCD ^^
Lili
Moderator
Moderator

Postprzez Alhana » 12 sty 2009, 20:54

Chyba się nie zrozumiałyśmy ;) Jeśli chodzi o mnie, do kamer jestem przyzwyczajona, choć wiadomo, trema jest zawsze. Raczej miałam na myśli, że wciąż widzę co robię źle - i ciągle chcę się doskonalić. A na razie nie jestem aż tak zaje-fantastyczna, żeby startować w YCD ^^

Myślę, że każdy tancerz chce się zawsze doskonalić, mimo, że nawet potencjalnie osiągnął już kosmos...;) A poza tym, to ja w obecnej chili bym poszła na casting przede wszystkim po to, aby przeżyć coś fajnego, żeby potańczyć z innymi, poznać innych tancerzy, no i przede wszystkim poprosić jurorów o rady, co mam robić...^^

Obecnie jestem w pełni świadoma tego, że nie miałabym szans dostać biletu i nie zraziłoby mnie to, że odpadłam... Tylko, tak jak napisałam powyżej... Chciałabym tam pójść po to, aby poprosić o radę i z niej skorzystać, a poprzez to być lepszą tancerką...;)
To moje marzenie <3

Alhana
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez gagatka133 » 12 sty 2009, 20:58

Kurczę czuje się przy was głupia :-D wy tak mądrze piszecie
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Postprzez kromka » 12 sty 2009, 21:00

Apel do wszystkich forumowiczów- IDŹCIE NA CASTING DO YCD :D Może komuś się uda ;)
kromka
Administrator
Administrator

Postprzez gagatka133 » 12 sty 2009, 21:04

kromka napisał(a):Apel do wszystkich forumowiczów- IDŹCIE NA CASTING DO YCD :D Może komuś się uda ;)

A ty?? Też spróbuj! Ja jak na razie mam za małe doświadczenie, umiem tańczyć tylko hip-hop i tym podobne. Z TT nigdy nie miałam styczności chyba, że z polonezem i nie wiem czy on się zalicza do TT
gagatka133
V.I.P.
V.I.P.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Ogólnie o tańcu